Εγκαταστάσεις

Μεταποιητική μονάδα αγροτικών προϊόντων – Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Γραμμή διαλογής,πλύσης,στεγνώματος και κηροποίησης φρούτων

Τα φρέσκα φρούτα μετά τη συγκομιδή τους, διαχωρίζονται ανάλογα με το μέγεθός τους και την ποιότητά τους , αποθηκεύονται σε πλαστικά κλουβάκια των 10 και 15 κιλών και στη συνέχεια σε παλέτες όπου και τοποθετούνται στους ψυκτικούς θαλάμους.

Μονάδα συσκευασίας Φρούτων Συσκευαστήριο

Σύγχρονη μονάδα αυτοματοποιημένης επεξεργασίας φρούτων –Τα φρούτα μετά την συγκομιδή τους πλένονται σε δεξαμενή με νερό σε ανάδευση, ψεκάζονται με νερό υψηλής πίεσης, πάνω σε επικλινή μεταφορική ταινία, βουρτσίζονται και προωθούνται πάνω σε μεταφορική ταινία για ποιοτική διαλογή. Τέλος συσκευάζονται σε τελάρα (χάρτινα ή πλαστικά) των 10 κιλών και 15 κιλών. Οι συσκευασίες είναι είτε για οδική είτε για αεροπορική μεταφορά.

Το υπερσύγχρονο συσκευαστήριο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την άριστη κι ασφαλή λειτουργία του τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους καταναλωτές καθότι είναι πιστοποιημένο με το πρότυπο ISO 22000:2018.

Μονάδα μεταποίησης φρούτων

Έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη ύλη, ακολουθήσει τις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας σε ότι αφορά το έτοιμο τελικό μας προϊόν και πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO 22000:2018 ετοιμάζουμε τα παράγωγα των φρούτων μας, όπως χυμός, σποράκι, λικέρ, μαρμελάδα.
Τα μηχανήματα εμφιάλωσης είναι σύγχρονα και μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή του και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την ποιότητα των χυμών.
Συγκεκριμένα ο χυμός Ρόδι «Μέγας Καρπός» παράγεται με μεράκι, με σεβασμό στις πολύ σημαντικές θρεπτικές αξίες των ροδιών μας και με σκοπό την ποιότητα και τη φρεσκάδα του:
• Διαλέγουμε τα βιολογικά μας ρόδια τα οποία είναι κατάλληλα για χυμοποίηση
• Πλένουμε τα ρόδια μας σχολαστικά για την απομάκρυνση ανεπιθύμητων ουσιών
• Χυμοποιούμε σε μηχανήματα ανοξείδωτης κατασκευής με τη μέθοδο clear juice ώστε ο χυμός μας να είναι φρέσκος χωρίς κουκούτσια και κομμάτια φλούδας
• Ελέγχουμε το χυμό μας αποστέλλοντας δείγμα σε χημικό εργαστήριο, εξωτερικό συνεργάτη μας, ώστε να διασφαλίζουμε την ποιότητα του
• Εμφιαλώνουμε τον φρέσκο φυσικό χυμό χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών, ζάχαρης ή άλλων πρόσθετων ουσιών
• Αποθηκεύουμε σε ψυκτικούς θαλάμους σε θερμοκρασία κατάλληλη για τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών του χυμού μας
• Διανέμουμε στα σημεία πώλησης παρέχοντας σας τον φρέσκο φυσικό βιολογικό χυμό ροδιού σε ένα μπουκάλι!


grandefructus-logo-01_faded